Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Η επιχείρηση ΗΛΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1999 στον Κορινό Πιερίας και είναι η συνέχεια της Ηλιάδης Ιωάννης & Σία Ο.Ε που ξεκινησε το 1974 στο Αιγίνιο Πιερίας. Η μεταφορά της εταιρείας σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στη βιομηχανική περιοχή του Κορινού Πιερίας πιστοποιεί την ανοδική πορεία όλων αυτών των χρόνων.

Διαθέτοντας μια 40ετή εμπειρία, διαστηριοποιείται στην κατασκευή γεωργικών μηχανημάτων όπως, καπνοδιατρητικές μηχανές, καπνοφυτευτικές μηχανές, πρέσες δεματοποίησης καπνού, αυτόματα ποτιστικά συγκροτήματα και πολυμπέκ τεχνητής βροχής (ράμπες). Ειδικεύεται στον τομέα της καλλιέργειας και συλλογής καπνού.

Η καπνοδιατρητική μηχανή πρωτοκατασκευάστηκε από τον κ. Ιωάννη Ηλιάδη το 1974 και λίγο αργότερα το υπουργείο εμπορίου του απένειμε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Με ένα συνεχείς βελτιώσεις και βελτιστοποιήσεις έγινε ένα σύγχρονο και αξιόπιστο εργαλείο. Το μεράκι και η γνώση του αντικειμένου έφερε την εταιρεία στη σημερινή της θέση, κάνοντας την ανταγωνιστική, με την ποιότητα των προιόντων. Το όραμα της εταιρίας σήμερα είναι η εξέλιξη των προιόντων της και της τεχνολογίας παραγωγής καθώς και τη δημιουργία ενώς αξιόπιστου δικτύου διανομής στο εξωτερικό!

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Ηλιάδης ΑΒΕΕ  βρίσκεται στον Κορινό Πιερίας σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις από το 1999. Η εταιρεία πιστή στη παράδοση κατασκευάζει γεωργικά μηχανήματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του αγρότη. Με εμπειρία στο χώρο μεγαλύτερη από 40 χρόνια και με βαθιά γνώση για τις καλλιέργειες έχουμε δώσει αξιόπιστες λύσεις για διαφόρων ειδών ανάγκες. 

Δείτε τη δουλειά μας

Είμαστε περήφανοι για τα μηχανήματα που παράγουμε και είμαστε έτοιμοι για νέες προκλήσεις.
Για τα μηχανήματα, ρίξε μια ματιά εδώ!